Тайни, Конспирации, НЛО, Извънземни, Видео

РЕПТИЛИ - ХУМАНОИДИ ПОТОМЦИ НА ДИНОЗАВРИТЕ

Учените - Рептилната Раса Може Наистина Да Съществува /доказателства/

             Чикагски университет (САЩ), който дава информацията:

                                   Представяме ви Troodon.

Оцелял след изчезването на динозаврите, може да е еволюирал в хуманоидна форма, твърдят някои палеонтолози. Научният дебат за еволюцията, може да доведе до промяна на 180 °. Далеч от намирането на общ прародител с шимпанзето, Университета на Чикаго, се връща за повторно разглеждане на хипотезата на канадския палеонтолог Дейл Ръсел, който през 1982 г. бе в състояние да възстанови и анализира Troodon, най-умнитят от всички динозаври. Troodon е бил висок между 1,60 и 2,30 метра, имал мозъчен капацитет шест пъти над средната стойност на всички свои предшественици, двукрак, развил е пръстите на краката си с които е можел да хваща предмети и е могъл да оцелее след ядреният холокост, причинен от метеорит, който унищожил динозаврите преди 65 милиона години.

Ако бъде потвърдена, хипотезата на Ръсел, този рептил-хуманоид би могъл да разработи по-висок интелект и технология, с които да колонизира цялата галактика в продължение на милиони години, дори генетично би могъл да създаде и нас. В дебатът отново стана ясно, след неотдавнашното откриване на гена, отговорен за езика, на хората, че една от най-интересните констатации от началото на това десетилетие е откриването на FOXP2, един вид ключ, който има функцията да активира езика. Това е свързано с интелигентността и езиковите нарушения.

В резултат на констатациите от Университета в Чикаго, FOXP2 днес спечели актуалност, когато екип от учени под ръководството на Моли Przeworski, професор по човешка генетика в Университета сравни нашето FOXP2 с това на шимпанзето, и установенол, че има само две амино киселини разлика сред 715 на протеина.

Тази малка разлика предполага, събитие, което включва съвсем скорошен еволюционен скок преди едва 100 000 години от съществуването на маймуна до появата на съвременния човек.

За това FOXP2 показва разликата в кратката ни история като "хомо сапиенс" и "внезапният скок" от шимпанзе.

Точно тази е причината, поради която Чикагския университет отваря линия от научни изследвания въз основа на Troodon.

Ако бъде потвърдена, хипотезата на Ръсел, този рептило-хуманоид, би могъл да разработи висок интелект и технология, за да колонизира цялата Галактика за десетките милиони години, тъй като времето, за което са се изменили две от 715 аминокиселини на протеин FOXP2 е само 100 000 години. Няма нищо налудничаво в тази идея. Колкото и невероятна да изглежда тази хипотеза, според Дейвид Айк не изглежда толкова далеч от реалността, което се доказва от Ричард Докинс в една скорошна статия в Scientific American.

Препоръчителна литература:

1.-Linkage: The Speech Gene and Lizard People (Universidad de Chicago).
2.-FOXP2.
3.-FOXP2 y los 715 aminoácidos. La diferencia de dos aminoácidos con el Chimpancé.
4.-La diferencia con el Chimpancé es de sólo un 0.2% en el FOXP2.
5.-Scientific theory of what dinosaurs might have evolved into had they not been wiped out 65 million years ago
6.-Recent Scientific American article
7.-La idea de Russell.(The Russell Idea).


Хипотезата на Dr. Dale A. Russell Динозавро сапиенс или dinosauroid, човека-рептил

Според Дейл Ръсел, палеонтолог в Канада Музей на природата от град Отава, Онтарио, Канада, фактът, че бозайниците са достигнали ниво на човешкия интелект, е въпрос на обстоятелства. За да се докаже това, той развива теорията, че преди това динозаврите са били първите същества, които са имали възможност да развият интелект.

Когато Ръсел бил на двадесет години, намерил динозавър, и от тогава тези изчезнали животни се превърнали в негова страст. През 1968 г. той намерил останки от Stenonynchosaurus, и от тогава той създал своята теория за Динозавроидите, потомци на динозаврите.

"Генетиката на динозаврите би могла да създаде такова човекоподобно създание, чрез естествен подбор" (: дистрес), казва Ръсел в теорията си. Според Ръсел, ключът към неговата теория се намира в разглеждането на двукраките, като биологично най-успешното решение на природата. Sinnonynchosaurus е бил вид влечуго, което ходи на два крака.Имал е ръце, с гъвкави и противопоставени палци.

Ако природата е дала на динозаврите милиони години еволюция, т.е. когато те са изчезнали за малко повече от 65 милиона години, може би този човек с огромни зелени очи е техен наследник, както си е представял Дейл Ръсел

Източник: Revista Descubri

"Отсъствието на Доказателство не е Доказателство за Отсъствие"

 
Masla Polytron
 
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg